2016-aisiais metais Leuna pasižymi šventėmis ir jubiliejais. ADDINOL LUBE OIL GmbH šiais metais švenčia savo jubiliejines 80-tas metines ir prisimena sekmės istoriją, kurios raktiniai žodžiai buvo tradicijos ir inovacijos. Centrinės Vokietyjos mieste Leuna buvo sukurta ir pagaminta daugiau kaip 600 skirtingų aukštos kokybės tepimo medžiagų. Įmonė yra atstovaujama daugiau kaip 90-ioje šalių visame pasaulyje ir gali pasiulyti optimalius sprendimus beveik visoms techninėms problemoms, susijusioms su tepalais.

ADDINOL LUBE OIL GmbH švenčia savo 80-ties metų jubiliejų garbingai su visais savo darbuotojais ir, suprantama, su vietiniais ir užsienio partneriais. Suplanuotos investicijos, kurių dalis jau yra investuota Leunoje, kurios leis švesti ir ateityje. Siekiant užtikrinti įmonės vystimąsi, planuojama atnaujinti gamyklos įrangą ir išplėsti biuro patalpas.

Šiais metais savo 100-tąji jubiliejų švenčia ir Leunos chemijos parkas, kuriame be ADDINOL dar vykdo veiklą apie 100 chemijos pramonės įmonių, taip pat infrastruktūros parko InfraLeuna GmbH operatorius švenčia savo 20-metį. Šių metų jubiliejinė programa atsidarė iškilmingu aktu „100 metų Leunos chemijos parkui“, kuris įvyko 2016 metais, kovo 3 dieną. Be 500-ų regioninių ekonomikos asmenybių ir politikų šventėje dalyvavo ir Vokietijos kanclerė Angela Merkel.